Arbetsgivare

Arbetsgivare

Vi på Jobstep vill att rätt arbete ska gå till rätt person med rätt kompetens. Tillsammans med våra samarbetspartners arbetar vi för att motverka stereotyper och bryta fördomar. Vi har ett stort nätverk med arbetsgivarkontakter från alla slags branscher. Med andra ord välkomnar vi alla slags arbetsgivare – och arbetssökare.

Ambitiösa och seriösa arbetssökare

Trots deltagarnas olika egenskaper och kompetens har de en sak gemensamt: de brinner för att komma ut i arbetslivet. De har valt att komma till oss för att få hjälp att hitta en arbetsgivare och en arbetsplats som passar just dem. Därför kan du som arbetsgivare lita på att vi på Jobstep har en mängd ambitiösa och seriösa arbetssökare. Hos oss finns individer med egenskaper, intressen och kompetens som passar din arbetsbeskrivning och når upp till dina krav.

Vi hjälper dig med din bemanningsprocess

Vi förenklar din rekryteringsprocess genom att hitta rätt person för dig och ditt företag. Om arbetssökaren behöver utvecklas på något plan, ser vi till att erbjuda kompetensstärkande aktiviteter eller träna personen inom de områden han/hon behöver för att bli arbetsredo. Därefter introducerar vi er för varandra.